20 تا از بهترین و مهمترین جاهای دیدنی عسلویه

1403/01/27

عسلویه یا پارس جنوبی، یکی از شهرهای صنعتی جنوبی استان بوشهر است. این شهر در ساحل جنوبی خلیج فارس قرار دارد و از نظر جغرافیایی مجاور شهرهای بندرعباس و بندرلنگه در استان هرمزگان است. از نظر گردشگری و تفریحی، در حق این شهرک کم لطفی شده است چون همه مردم، آن را شهری صنعتی و حتی سوت‌وکور می‌شناسند. در صورتی که این تصور اشتباه بوده و این منطقه دارای مکان‌های زیادی برای گردشگری و تفریح است. این شهر دارای جاذبه‌های فراوانی است که هر ساله مسافران بسیاری را به خود جلب می‌کند. در این مقاله، قصد داریم به بررسی بهترین جاهای دیدنی عسلویه، از جمله ساحل‌های زیبا، جنگل‌های سرسبز، مکان‌های تاریخی فرهنگی و فعالیت‌های تفریحی و ورزشی این منطقه بپردازیم.

تور عسلویه

شهر صنعتی عسلویه کجاست؟

عسلویه یکی از شهرهای صنعتی و بندری در استان بوشهر، جنوب ایران است. این شهر در منطقه جنوبی خلیج فارس واقع شده است. درباره ویژگی‌های بارز و معروف شهر صنعتی عسلویه می‌توان گفت:

  1. صنعت و اقتصاد: عسلویه یکی از شهرهای صنعتی مهم استان بوشهر، یکی از مراکز اصلی فعالیت‌های صنعتی گوناگون مثل صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، کشتی‌رانی، صنایع فولاد، معدنی و غیره بوده و به عنوان یکی از مراکز اصلی تولید و صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی در ایران محسوب می‌شود و از نظر شغلی، مناسب است.
  2. بندر و دریاچه: عسلویه دارای بنادر مهمی بوده که یکی از انتقال‌دهنده‌های اصلی کالای صادراتی کشور خدمات است. همچنین، دریاچه انحصاری نایبند که محل پرورش ماهی است، به اهمیت و ارزش اقتصادی این منطقه افزوده است.
  3. آب و هوا: آب و هوای عسلویه به گرم و مرطوب بودن معروف است، شرایط آب و هوایی این منطقه باعث شده تا فعالیت‌های صنعتی و اقتصادی مختلف در این منطقه رونق بیشتری پیدا کند.
  4. جاذبه‌های طبیعی و گردشگری: علاوه بر فعالیت‌های صنعتی، عسلویه دارای جاذبه‌های طبیعی و گردشگری زیادی مانند سواحل خلیج فارس، جنگل حرا، منطقه غار ساحلی و چندین مکان دیدنی دیگر بوده که باعث جذب تعداد زیادی از گردشگران داخلی و خارجی شده است.

شهر صنعتی عسلویه

20 تا از بهترین جاهای دیدنی عسلویه

با شنیدن عبارت "جاهای دیدنی عسلویه"، ممکن است اولین فکری که به ذهن ما برسد، به سکوهای نفتی و گازی و فعالیت‌های صنعتی این شهر باشد! اما عسلویه، بیشتر از یک پایگاه صنعتی است؛ این شهر دارای جاذبه‌های طبیعی و تاریخی زیبا است که ارزش حداقل یک بار سفر را دارد. پیشینه تاریخی این شهر، به طبیعت زیبای آن تبدیل شده است. جاذبه‌های طبیعی عسلویه، مخصوصاً برای علاقمندان به طبیعت زیبای جنوب کشور، فرصتی عالی برای گردشگری فراهم می‌کند. در ادامه به معرفی تک تک مکان‌های دیدنی و جالب عسلویه می‌پردازیم:

دره و آبشار درزو

آبشار درزو، یکی از جاذبه‌های طبیعی زیبا و دیدنی در نزدیکی شهر عسلویه واقع شده است. این آبشار، با ارتفاع 56 متر و چشمه‌های بکر و زیبای خود، به یکی از مقاصد گردشگری پرطرفدار در این منطقه تبدیل شده است. نخل‌های طبیعی که در اطراف آبشار رشد کرده‌اند و حوضچه آبشار که مکانی ایده‌آل برای تماشای ماهی‌های زیبا و آب‌زنی است، آن را به مکانی خاص و متفاوت تبدیل کرده است.

آبشار درزو در فصل‌های پاییز تا اوایل بهار، به ویژه در ماه‌های آبان تا اردیبهشت، زیباترین حالت خود را دارد. در این زمان، هوا آرام و معتدل است. با فاصله حدود 15 کیلومتری جنوب شهر عسلویه و در 10 کیلومتری بعد از روستای اخند، به این منطقه می‌رسید. همچنین، از لحاظ ساعات بازدید، در طول شبانه‌روز ممکن است و هزینه‌ای برای بازدید از آن در نظر گرفته نشده و برای عموم آزاد است.

دره و آبشار درزو عسلویه

غار ساحلی بنود

روستای ساحلی بنود، شرقی‌ترین روستای استان بوشهر با جمعیتی حدود 800 نفر، از جمله زیباترین ماطقی است که می‌توانید در زندگی خود ببینید! راه دسترسی به این روستا ممکن است کمی دشوار باشد، اما زیبایی فراوان خیره کننده‌ی آن، ارزش این سفر را دو چندان می‌کند. یکی از جذابیت‌های اصلی روستای بنود، غار دریایی یا غار ساحلی آن است.

این منطقه بی شک به چشم شما آشنا می‌آید، چون فیلم‌برداری فیلم حضرت محمد (ص) در این منطقه بوده که به آن شهرت بیشتری بخشیده است. فاصله این روستا از شهر عسلویه حدود 40 کیلومتر است. در این ساحل، یک بندر ماهیگیری نیز وجود دارد که مکانی مناسب برای عکاسی است. اما جذابیت این ساحل تنها به این موارد ختم نمی‌شود!

غارهای زیبایی که بر ساحل بنود شکل گرفته‌اند، به واسطه امواج دریا به وجود آمده‌اند. این غارها، فضایی فوق‌العاده زیبا و همچنین مرموز را به وجود آورده‌اند که تا کنون برای بازدیدکنندگان بسیار جذاب بوده است. در داخل غارها، فضای بزرگی مشاهده می‌شود که از طریق دو روزنه بزرگ به سمت دریا، راه دارد و از طریق آن نور و امواج دریا وارد غار می‌شود. این ترکیب تاریکی غار با نور خورشید و صدای امواج، یک فضای زیبا و در عین حال مرموز را بوجود آورده است. بازدید از این ساحل 24 ساعته و در ساعات مختلف شبانه روز ممکن است.

غار ساحلی بنود عسلویه

چشمه کلات

چشمه کلات، یکی از جاذبه‌های طبیعی در اطراف شهر عسلویه، در روستایی به نام کلات، در فاصله 5 کیلومتری جاده‌ی عسلویه به پارسیان، واقع شده است. چشمه کلات در ابتدای یک دره قرار دارد و در انتهای آن دره، آبشاری زیبایی جریان دارد. بهترین و مناسب‌ترین زمان برای بازدید از چشمه کلات، از نیمه زمستان تا اوایل بهار است، زمانی که زیبایی طبیعت به نقطه اوج خود می‌رسد. از این چشمه طبیعی در تمامی ایام هفته و به صورت 24 ساعته می‌توان دیدن کرد و هزینه‌ی بازدید از آن رایگان است.

چشمه کلات عسلویه

جنگل حرا

جنگل حرا، یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های طبیعی در نزدیکی شهر عسلویه قرار دارد که با زیبایی، سرسبزی و همچنین تنوع پوشش گیاهی و جانوری خود، بازدیدکنندگان را شگفت‌زده می‌کند. جنگل حرا با نام علمی (Avicennia Marina) معروف است و در سواحل شرقی و جنوبی خلیج نایبند گسترش یافته است.

جنگل حرا تحت تأثیر جزر و مد دریا قرار دارد، به طوری که با بالا آمدن آب دریا، بخشی از گیاهان جنگل در آب فرو می‌رود و ریشه‌های آن‌ها از طریق جذب آب، مواد غذایی خود را تأمین کرده و نمک دفع می‌کنند. با اجاره قایق، می‌توانید از گشت‌وگذار در مسیر دریایی این جنگل لذت ببرید. از جمله انواع گیاهانی که در جنگل حرا یافت می‌شود، مانگرو بوده که یکی از گونه‌های معروف است. همچنین، حضور پرندگان مهاجری مانند فلامینگو و پلیکان جذابیت بیشتری به این منطقه اضافه می‌کند. فاصله جنگل حرا تا فرودگاه عسلویه تنها 5 کیلومتر است و آدرس آن در 8 کیلومتری شرقی عسلویه قرار دارد. بازدید از این جنگل از ساعت 8 صبح تا 17 برای گردشگران ممکن است.

جنگل حرا عسلویه

خلیج نایبند

خلیج نایبند، در فاصله 35 کیلومتری از عسلویه است. این منطقه شامل خلیج نایبند، جنگل‌های حرا و دماغه است. ساحل‌های این خلیج صخره‌ای و ماسه‌های سفید آن، درخشان و زلال است که زیبایی دو چندانی به آن می‌دهد. آب‌های این خلیج، خانه دلفین‌ها و نهنگ‌ها است و وجود آن‌ها، جذابیت بیشتری به این منطقه می‌بخشد. در گذشته، در زمان حکومت آل بویه، خلیج نایبند به‌عنوان یکی از مراکز مهم صید مروارید شناخته می‌شد. همچنین، آثار و جلوه‌های به جا مانده از گذشته تاریخی بندر نایبند، به اهمیت تاریخی آن افزوده است.

خلیج نایبند عسلویه

روستای بنود

روستای بنود، واقع در جنوبی‌ترین مناطق استان بوشهر و نزدیک شهر عسلویه، یکی از شهرهایی است که منبع اصلی از آثار تاریخی و باستانی شناخته می‌شود. این روستا دارای آثار تاریخی و باستانی متعددی است که نشان‌دهنده تاریخ و فرهنگ غنی گذشته این منطقه است. از جمله آثار باستانی و تاریخی روستای بندو می‌توان به بقایای آبگیر قدیمی ساسانی، آسیاب‌های آبی بندو، چشمه نهیر و سد بندو اشاره کرد. با توجه به آثار باستانی و تاریخی متعددش، قدمت بسیار زیادی دارد که نشان از تاریخچه و اصالت آن منطقه دارد.

روستای بنود عسلویه

کوه پردیس جم یا کوه پدری

کوه باستانی پردیس که در حاشیه شهرستان جم واقع شده، از جمله عجیب‌ترین اسرار طبیعی دنیاست. قدمت کوه پدری به دوران‌ اولیه تاریخ پس از اسلام بازمی‌گردد. ارتفاع آن از سطح دریا تا 700 متر است و یکی از شاهکارهای جنوب ایران شناخته می‌شود. یکی از ویژگی‌های این کوه، مغناطیس فوق‌العاده قوی‌ آن است. طبق گزارش‌ مردمان بومی آن منطقه، اگر در 50 تا 100 متری سربالایی این کوتاه، ترمز دستی را بخوابانید، به جای این که ماشین به سمت سرپایینی و عقب حرکت کند، به طور مرموز و غیرعادی به سمت جلو رو به کوه کشیده می‌شود!

یکی از دیگر مسائلی که در مورد این کوه مطرح شده است، این بوده که ممکن است این کوه توانایی درمان ایدز را داشته باشد. زیرا این کوه به خورشید نزدیک است، ویروس‌های بیماری‌زا از جمله ویروس HIV در آن منطقه نمی‌توانند رشد و تکثیر شوند. حتی بر اساس بعضی منابع، پزشکانی از مؤسسه «Imperial medical college» در لندن مقالاتی در این زمینه منتشر کرده‌اند و از سازمان ملل خواسته‌اند که نام این کوه را به کوه ضدایدز تغییر دهد!

در کنار این دساتان‌های جالب، کوه پدری دارای اسطوره‌ها و افسانه‌هایی است که به دوران باستان بازمی‌گردد. برخی از مردم محلی باور دارند که این کوه به دوران حکومت پادشاه عادل ایرانی، جمشید جم، برمی‌گردد. همچنین، پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که در اطراف کوه، دیواره‌های صیقل‌زده ‌شده با زاویه‌های خاصی وجود دارند که به آن‌ها «چرم آینه» می‌گویند. این افسانه‌ها و روایات بومی و محلی، برخی از افراد را به این باور می‌اندازد که در این منطقه داستان‌های باستانی جذابی پنهان شده‌اند.

کوه پردیس جم یا کوه پدری عسلویه

دریاچه سد بستانو

سد بستانو، یکی از آثار باستانی معروف ایران زمین است که قدمت آن به دوره حکومت ساسانیان بازمی‌گردد. این سد در بخش مرکزی شهر صنعتی عسلویه واقع شده است. این سد در تاریخ 28 اسفند 1385 با شماره ثبت 18656 به‌ عنوان یکی از آثار ملی با ارزش ایران به ثبت رسیده است. سد بستانو نقش مهمی در زمینه مدیریت آب و کشاورزی در دوران ساسانیان داشته است. ساختار این سد، شاهکاری از هنر مهندسی و معماری آن دوران است و به عنوان یکی از نمادهای تاریخی و مهندسی ایران شناخته می‌شود. این مکان به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری و تاریخی منطقه نیز شناخته شده و میزبان گردشگران زیادی از مناطق مختلف است.

دریاچه سد بستانو عسلویه

پارک ملی نایبند

پارک ملی دریایی نایبند، یکی از چشمهای زیبای طبیعت در جنوب ایران است که با مساحت بیش از 42 هزار هکتار، یکی از پارک‌های ملی با ارزش کشور محسوب می‌شود. این پارک که در فاصله 25 کیلومتری شهر عسلویه در جنوب کشور واقع شده است. پارک ملی نایبند محل زندگی جانوران و پرندگان مهاجری همچون فلامینگو، پلیکان سفید، آبچلیک، کاکایی، لاک‌پشت، گل‌خورک و دلفین است. ورود به پارک ملی نایبند رایگان است و ساعات بازدید آن نیز در طول شبانه‌روز آزاد است.

پارک ملی نایبند عسلویه

روستای هاله

روستای هاله، یکی از نقاط زیبا و دیدنی عسلویه، در خلیج نایبند است. این روستا با ساحل صخره‌ای و جنگل‌های حرا، پوشش گیاهی مردابی و درختان کهور، منظره‌ای زیبا و منحصر به فردی را برای گردشگران به نمایش می‌گذارد. با فاصله حدود 9 کیلومتری از بندر عسلویه، به این روستا می‌رسید که به عنوان یکی از جاذبه‌های دیدنی عسلویه شناخته می‌شود.

روستای هاله

گورستان صخره‌ای سیراف

گورستان صخره‌ای سیراف، یکی از جاذبه‌های باستانی و تاریخی منحصر به فرد است که در منطقه‌ای به نام سیراف در نزدیکی مرکز شهر واقع شده است. این گورستان شامل تعداد بسیار زیادی از گورهای مستطیل شکل است که ابعادی حدود 210 سانتی‌متر طول، 50 سانتی‌متر عرض و 40 تا 60 سانتی‌متر عمق دارند و از سنگ ساخته شده‌اند.

شکل، اندازه و ردیف‌ این گورها به مروز زمان نسبتا از بین رفته است، اما اکثر آن‌ها رو به سمت غرب قرار دارند. بعضی از محققان این گورستان را به زرتشتیان نسبت می‌دهند و ادعا می‌کنند که این گورها ممکن است در ابتدا برای تجزیه طبیعی جسدها در هوای آزاد قرار گرفته باشند، سپس استخوان‌ها جمع‌آوری و در استودان‌ها قرار داده می‌شدند! راز گورستان صخره‌ای هنوز برای محققان و بازدیدکنندگان جذاب بوده و ممکن است با بررسی دقیق‌تر و بیشتر، بخشی از رازهای باستانی و تاریخی این منطقه فاش شود.

گورستان صخره‌ای سیراف

هتل و اقامتگاه لوله‌ای

اقامتگاه لوله‌ای، جزو جاذبه‌های منحصر به فرد در دهکده پارازلند است. این اقامتگاه‌ها که از لوله‌های صنعتی پتروشیمی ساخته شده‌اند، یادآور صنعت و تاسیسات مرتبط با پتروشیمی در این منطقه هستند. طراحان خلاق با استفاده از 21 لوله، با طول 12 متر و قطر 2.2 متر که در گذشته به عنوان ضایعات صنعتی محسوب می‌شدند، این اقامتگاه‌ها را ساخته‌اند. سرویس دهی آن در حد هتل 4 ستاره است و برای اقامت و استراحت 2 نفر فضا دارد. منظره روبروی این اقامتگاه‌های لوله‌ای مستقیما رو به دریا است و هنگام استراحت نیز، صدای امواج خلیج فارس همچون لالایی گوش نوازی شنیده می‌شود.

هتل و اقامتگاه لوله‌ای

موزه مردم شناسی

موزه مردم ‌شناسی عسلویه در عمارت امیریه و با مساحت زمینی بیش از 2300 متر مربع و زیربنایی حدود 240 متر مربع، با اعتباری حدود دو میلیارد ریال ساخته و به بهره‌برداری رسیده است. این موزه یکی از مراکز فرهنگی و گردشگری مهم شهر این شهر محسوب می‌شود. در این موزه، با معرفی آثار صنایع دستی، گردشگری و آداب و رسوم مردم عسلویه در قالب ماکت‌های طراحی شده، با تاریخچه و فرهنگ این منطقه آشنا می‌شوید. این اثار و ماکت‌ها نشان‌دهنده زندگی و فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی مردم این منطقه در طول زمان است.

موزه مردم شناسی عسلویه

اسکله

اگر تماشای غروب و طلوع آفتاب در کنار منظره زیبای دریا و لنج‌های باری و قایق‌های کوچک و بزرگ هستید، حتماً بازدید از اسکله عسلویه را در برنامه سفر خود در نظر بگیرید! این اسکله نه تنها یکی از جاذبه‌های دیدنی شهر عسلویه است بلکه محل تردد لنج‌های باری، صیادی و انواع قایق‌های کوچک و بزرگ است. این اسکله بهترین مکان برای عکاسی در این شهر است. فاصله اسکله عسلویه تا فرودگاه عسلویه حدود 21 کیلومتر است و تمامی ساعات شبانه روز برای بازدید عمومی در دسترس بوده و ورود به آن رایگان است.

اسکله عسلویه

قلعه شیخ کنعانی

قلعه شیخ کنعانی، شاهکاری از دوران‌های تاریخی پس از اسلام، به‌ ویژه دوره قاجاریه، در روستای پرک قرار دارد. این قلعه با شماره ثبت 18660 در تاریخ 28 اسفند 1385 به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران ثبت شده است. ساختمان قلعه شیخ کنعانی، شاهکاری از هنر معماری دوره حکومت قاجاریه است که همچنان به عنوان یک نمونه برجسته از تاریخ و فرهنگ این دوره محسوب می‌شود. امروزه، بازدید از این قلعه تاریخی به عنوان یکی از جاذبه‌های گردشگری مهم شهرستان عسلویه مورد توجه عموم قرار گرفته است.

قلعه شیخ کنعانی عسلویه

روستای بستانو

روستای بستانو، یکی از جاذبه‌های ساحلی دیگر این شهر است که با بیش از 60 قایق صیادی، از جمله پر رونق‌ترین روستاهای ساحلی این منطقه محسوب می‌شود و نزدیک به نیروگاه گازی است. شغل اکثر اهالی این روستا صیادی و ماهیگیری است و با صید ماهی، معیشت خود را تامین می‌کنند.

روستای بستانو عسلویه

پارک ساحلی نخل تقی

پارک ساحلی نخل تقی با مساحت 16 هکتار، یکی از جذاب‌ترین و زیباترین پارک‌های ساحلی در جنوب کشور بوده که به دلیل زیبایی طبیعی و امکانات تفریحی متنوع، به یکی از مکان‌های محبوب خانواده‌ها تبدیل شده است. در قرن 9 هجری قمری، زمانی که قبیله آل نصور از عربستان به منطقه‌ی شبیکوه در بندر کنگان مهاجرت کردند، محمد تقی، یکی از افراد این قبیله، این منطقه را برای کشاورزی انتخاب کرد و به آبادانی آن کمک کرد. به دلیل فراوانی نخلستان‌های خرما در این منطقه و یادبودی برای او، به نام خودش یعنی (نخل تقی) معروف شد.

امکاناتی از قبیل پارک کودک، پیست دوچرخه‌سواری، پیست اسکیت، اسکله ماهیگیری و قایق سواری، فانوس دریایی، زمین فوتبال، میز پینگ‌پنگ و تفریحات دریایی مانند شاتل و جت اسکی، مسیر پیاده‌روی و غیره، را شامل می‌شود. یکی از ویژگی‌های جالب این پارک، وجود یک کافی‌شاپ در یک لنج با قدمت 150 سال است که جذابیت بیشتری به این مکان اضافه می‌کند. فاصله پارک ساحلی نخل تقی تا فرودگاه عسلویه حدود 24 کیلومتر است. این پارک در تمامی ساعات شبانه ‌روز برای بازدید عمومی در دسترس است و ورود به آن رایگان می‌باشد.

پارک ساحلی نخل تقی

دهکده‌ی گردشگری پازارلند

دهکده گردشگری پارازلند واقع در فاصله 20 کیلومتری منطقه اقتصادی شهر عسلویه است و با مساحتی بالغ بر 20 هکتار، فضای گسترده‌ای را برای تفریح فراهم می‌کند. در این منطقه، تنوعی از امکانات تفریحی برای افراد مختلف فراهم شده است. از جمله این امکانات می‌توان به فضاهای بازی کودکان، شهربازی‌ها، رستوران‌های ساحلی، جامپینگ، هانیبال، پیست اسکیت و تفریحات دریایی اشاره کرد. همچنین برنامه‌های ویژه و کنسرت‌های مختلف نیز در این مجموعه برگزار می‌شود که جذابیت بیشتری به این مکان می‌بخشد.

فاصله دهکده پازارگاد تا فرودگاه عسلویه حدود 40 کیلومتر بوده و آدرس آن در 20 کیلومتری شهر است. این دهکده در تمامی ایام هفته به صورت 24 ساعته باز است و هزینه‌ی بازدید از آن، بر اساس خدمات مختلف تفریحی متفاوت است.

دهکده‌ی گردشگری پازارلند عسلویه

شهر باستانی سیراف

شهر باستانی سیراف که در مسیر بین بندر عسلویه و بندر کنگان واقع شده، یکی از جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی منطقه است. این شهر باستانی با معماری خاص و طراحی‌های مشابه با شهر ماسوله در شمال ایران، به عنوان یکی از 22 شهر باستانی مهم کشور، به ثبت ملی رسیده است. طراحی و بناهای باستانی این شهر به عنوان نمونه‌ای منحصر به فرد از معماری باستانی ایران، جذابیت خاصی دارد.

 همچنین، وجود دخمه‌های باستانی در دامنه کوه‌های اطراف سیراف، که به دوران زرتش برمی‌گردد، به عنوان جاذبه‌های دیدنی و منبع مطالعه و تحقیق برای بازدیدکنندگان، تاریخ‌ دانان و باستان شناسان شناخته شده‌اند. برخی معتقدند که این دخمه‌ها برای رسم و رسومات و مراسم‌های مذهبی کاربرد داشته، در حالی که دیگران بر این باورند که از این دخمه‌ها برای جمع ‌آوری آب باران استفاده می‌شده است.

شهر باستانی سیراف

بازار ماهی فروشان

بازار ماهی ‌فروشان یکی از جاذبه‌های گردشگری دیگر است که در همسایگی اسکله صیادی واقع شده است. در بازار ماهی فروشان، می‌توانید ماهی‌های تازه‌ای مثل ماهی شیر، سنگسر، قباد، شوریده، سرخو، حلوا، ماهی مرکب و میگو را به صورت صید روزانه و تازه، از صیادان بخرید. البته ناگفته نماند در این بازار، صنایع دستی و محلی مردم این منطقه، متناسب با آدام و رسوم خاص آن‌ها به چشم می‌خورد.

بازار ماهی فروشان عسلویه

بهترین زمان برای سفر به عسلویه

عسلویه، با فاصله‌ای حدود 290 کیلومتر از شهر بوشهر و 1300 کیلومتر فاصله از تهران، یکی از شهرهای جذاب جنوب ایران است. همچون سایر شهرهای این منطقه، عسلویه نیز دارای آب و هوای گرم و مرطوب است که در تابستان می‌تواند به دمای بالای 45 درجه سانتی‌گراد برسد. بنابراین، اگر به هوای گرم و شرجی عادت ندارید و تحمل آن برایتان سخت است، بهتر است در فصل‌ پاییز و زمستان سفر کنید. در این فصل‌ها، هوا بهترین شرایط جوی را دارد.

بهترین زمان برای سفر به عسلویه

سخن پایانی

عسلویه، شهری در جنوب ایران است که در نگاه اول به عنوان یک مرکز صنعتی و پر از پالایشگاه‌های مختلف شناخته می‌شود. اما علاوه بر فرصت‌های شغلی بسیار، این شهر خالی از مکان تفریحی و گردشگری نیست. جاذبه‌های زیادی در زمینه‌های باستانی و طبیعی دارد که بسیاری از مردم به آن‌ها توجه نکرده‌اند. آثار باستانی مانند قلعه‌ها و مساجد تاریخی، شاهکارهایی از معماری گذشته هستند که شاهد تاریخ و فرهنگ عربی و ایرانی در این منطقه بوده‌اند.

تور داخلی

سوالات متداول

1. چه زمانی برای سفر به عسلویه مناسب است؟

چون فصل تابستان و بهار هوا خیلی گرم و مرطوب است، پیشنهاد می‌شود در فصل پاییز و زمستان به این شهر سفر کنید.

2. سوغات شهر عسلویه چیست؟

سوغات این شهر، ماهی، گبه، گلیم، ارده، کلاه و سبد حصیری و لباس‌های رنگارنگ جنوبی است.

3. جاذبه‌های گردشگری عسلویه کدام‌اند؟

جنگل حرا، آبشار درزو، چشمه کلات، سد بندو، پارک ملی نایبد، دهکده گردشگری پازارلند، پارک ساحلی نخل تقی، کوه پدری، غار ساحلی بنود و هتل‌های تک نفره و دونفره لوله‌ای.

4. سفر به عسلویه برای چه کسانی مناسب است؟

به هر دو دسته افرادی که به طبیعت و آثار باستانی علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود.

5. راه‌های سفر به عسلویه کدام‌اند؟

با اتوبوس، ماشین شخصی، قطار و پرواز می‌توانید به آن سفر کنید.

6. از عسلویه تا بوشهر چقدر فاصله است؟

تقریبا 300 کیلومتر و نهایتا 3 تا 4 ساعت طول می‌کشد.





1403/01/27

بحث و تبادل نظر
نظرات تعداد کاراکترهای باقی مانده: 300
رد کردن